ajánlott oldalak
fórum
-több
 

Erőteljesen ki kell állni a magyar föld védelméért

Mint korábbi FKGP tag és helyi politikus figyelemmel kísérem a napi politika eseményeit.
Létrehozva: 2012. február 7., 16:21
nyomtat küld

Úgy gondolom, hogy a mezőgazdasággal vidékkel kapcsolatos kérdések, problémák nem kapnak a kormányzattól a súlyuknak megfelelő figyelmet.

Szerintem az elsődleges feladat a termőföldek összeírása lenne, és a termőföld tulajdoni viszonyok rendezése, valamit a termő földtulajdoni viszonyok oly módon történő szabályozása, hogy az életképes családi gazdaságok elszaporodásának kedvezzen és ne a nagybirtokoknak.

Remélem a Kisgazda Polgári Szövetségpárt egri a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióüléssel egy időben történő találkozóján határozott állásfoglalás születik a magyar termőföld védelméről, és a Kisgazda képviselők minden megtesznek, hogy ennek érvényt szerezzenek nem csak a kihelyezett frakcióülésen, hanem a tavaszi parlamenti ülésszak során is.

Nagy örömmel láttam, hogy a KPE március 10-én a Deák téren földvédelmi demonstrációt szervez a Bajcsy-Zsilinszky szobornál, én minden képen ott leszek!

Egy régi FKGP tag

 
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
 
 
Bejelentés
HírekKisgazdák a parlamentbenSzervezeti hírek, választókerületi hírekBelföld, KülföldKörnyezetvédelemMezőgazdaság, vidék
PublicisztikaFórumÖnök írták
FotókVideókDokumentumokHanganyagok
KPE ElnökségeMegyei elnökökOrszággyűlési képviselőinkPolgármestereinkÖnkormányzati képviselőinkKisgazda Történelem