ajánlott oldalak
fórum
-több
 

Már augusztus végétől érvényesek a szeptemberi helyközi bérletek

Létrehozva: 2016. január 29., 13:46 | Utoljára frissítve: 2017. augusztus 8., 15:29
nyomtat küld

A szeptemberi iskolakezdésre tekintettel a vasúti és autóbuszos dolgozó és tanuló havibérletek érvényességének kiterjesztéséről döntött a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
 
Már 2017. augusztus 28-án 0:00 órától elfogadják a GYSEV, a MÁV-START és a Volánok járatain a szeptemberre szóló utazási bérleteket. Homolya Róbert, közlekedéspolitikáért felelő államtitkár elmondta: „A nyári időszakhoz képest szeptemberben ugrásszerűen megnövekednek az utazási igények. A bérletek meghosszabbított érvényességi ideje a pénztári várakozási idő csökkentését segíti elő, zökkenőmentessé téve az utasok kiszolgálását. Az intézkedésnek köszönhetően a dolgozók és tanulók számára kiszámíthatóbbá válik a bérletvásárlás a tanévkezdés időszakában.” (Forrás: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztály).
 
A Polgári Kisgazdák megelégedéssel látják, hogy a Kormány ismét az emberek segítségére siet, és ahol csak lehet egyszerűbbé és gördülékenyebbé teszi a mindennapi életet. (KPE).

 
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
 
 
Bejelentés
HírekKisgazdák a parlamentbenSzervezeti hírek, választókerületi hírekBelföld, KülföldKörnyezetvédelemMezőgazdaság, vidék
PublicisztikaFórumÖnök írták
FotókVideókDokumentumokHanganyagok
KPE ElnökségeMegyei elnökökOrszággyűlési képviselőinkPolgármestereinkÖnkormányzati képviselőinkKisgazda Történelem