ajánlott oldalak
fórum
-több
 

Tájékoztatás - tanácsadás

Létrehozva: 2017. május 5., 12:29
nyomtat küld

A telefonon illetve e-mailen történő tájékoztatáson, tanácsadáson túl a Kisgazdák Parlamenti Munkacsoportjának szakértői szívesen adnak további segítséget az érdeklődő Polgári Kisgazdáknak, választópolgároknak személyesen is, Dr. Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselő budapesti irodájában.

Mint ahogy arról már honlapunkon is hírt adtunk, idén márciusban minden európai uniós pályázati felhívás kiírásra került, sokra azonban eddig nem lehetett jelentkezni. Májusban összesen 12 pályázat nyílik meg, amelyek az informatika, a turizmus, az épületenergetika, a környezetvédelem, az egészségügy és a pedagógia területeit mind lefedik.

A lakosság, a civil szervezetek illetve a kisvállalkozók által igényelhető támogatásokról és pályázati kiírásokról - az írásbeli illetve telefoni tájékoztatáson túl – személyesen is kaptak információt szakértőinktől azok, akik a KPE elnökének budapesti irodájában érdeklődtek. (kpe.hu)

 
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
 
 
Bejelentés
HírekKisgazdák a parlamentbenSzervezeti hírek, választókerületi hírekBelföld, KülföldKörnyezetvédelemMezőgazdaság, vidék
PublicisztikaFórumÖnök írták
FotókVideókDokumentumokHanganyagok
KPE ElnökségeMegyei elnökökOrszággyűlési képviselőinkPolgármestereinkÖnkormányzati képviselőinkKisgazda Történelem