ajánlott oldalak
fórum
-több
 

Napelemeket telepítenek a kormányhivatalokra

Létrehozva: 2017. május 30., 15:01 | Utoljára frissítve: 2017. május 30., 15:49
nyomtat küld

Egymilliárd forintból, európai uniós forrásból és a magyar állam támogatásával korszerűsítik Budapest Főváros Kormányhivatalának tizenhárom épületét.
 
A hazai cégek vezetőinek egyik legnagyobb éves konferenciájára kerül sor június 8-án a budavári Hiltonban. A Business and Finance Summiton a CFO of the year díjat is átadjuk. Ne maradjon le!

Az épületenergetikai beruházásokat a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében, Budapesten és Vácon, összesen tizenhárom épületen végzik el, a fejlesztések várhatóan az év végére fejeződnek be a kormányhivatal tájékoztatása szerint. Az EU és a magyar állam által nyújtott támogatás összege egymilliárd forint.

A munkálatok építészeti, gépészeti jellegűek, valamint az energetikai rendszer átalakítására terjednek ki. A korszerűsítés keretében a többi között napelemes rendszerek kialakításával, nyílászárók cseréjével, hőszigeteléssel segítik elő a hatékonyabb energiafelhasználást, így a projekt eredményeként csökken az üvegházhatású gázok kibocsátása.
(MTI, portfolio.hu)

 
események
-több
Tartsa a kurzort egy dátum fölé az aznapi programok- ért. Kattintson egy napra a részletekért.
Jelenleg nincs erre a napra vonatkozó információ
 
 
Bejelentés
HírekKisgazdák a parlamentbenSzervezeti hírek, választókerületi hírekBelföld, KülföldKörnyezetvédelemMezőgazdaság, vidék
PublicisztikaFórumÖnök írták
FotókVideókDokumentumokHanganyagok
KPE ElnökségeMegyei elnökökOrszággyűlési képviselőinkPolgármestereinkÖnkormányzati képviselőinkKisgazda Történelem