fidesz.hu főoldal
Hírek
Szervezeti hírek, választókerületi hírek
Orbán Viktor: Magyarország kormánya ma nem zsarolható, függetlenek vagyunk
2017. június 9., 13:51
A miniszterelnök a Fidesz frakcióülésén úgy fogalmazott, hogy külföldi gazdasági és politikai érdekcsoportok Soros György vezetésével gyenge és zsarolható kormányt szeretnének Magyarországon - írta a Magyar Idők.
A tejtermelés és feldolgozás korszerűsítése
2017. június 8., 13:22
Dr. Nagy István, a Földművelésügyi Minisztérium parlamenti államtitkára a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács tej-világnapi rendezvényén: a Kormány, támogatásokkal segíti a tejtermelés korszerű feltételeit, ehhez a modern tejfeldolgozók létesítését.
Folytatódik a Polgári Kisgazdák országjárása
2017. június 8., 13:18
Fórum a magyar vidék jövőjéről Nagykanizsán. Magyarországnak, a magyar vidéknek a fizikai határbiztosítás után jogi biztonságra is szüksége van, erről szól a Stop-Soros. (mondta a KPE Elnöke)
Orbán: A brüsszeli bürokraták Soros tenyeréből esznek
2017. június 8., 13:09
A jövő azon múlik - mondta a miniszterelnök a parlament őszi időszakának megnyitó ülésén -, hogy a bevándorló és a nem-bevándorló országok mennyire lesznek képesek együttműködni és együtt élni.
A népességfogyást nem migrációval, hanem a családpolitika erősítésével kell megoldani
2017. június 8., 13:00
Sürgős választ kell adni az európai népesedési problémára, de a népességfogyást nem migrációval, hanem a családpolitika erősítésével kell megoldani - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai regionális bizottsága négynapos budapesti ülésének nyitónapján.
Van jövője a magyar vidéknek
2017. június 7., 15:22
Dr. Nagy István a Földművelésügyi Minisztérium miniszterhelyettese: a termelői piacok népszerűségének és elterjedésének köszönhetőn egyre többen vásárolnak jobb ízű, jobb minőségű és kedvezőbb áru termékeket.
Több tízmilliárdos fejlesztés a környezet- és természetvédelemben
2017. június 7., 15:19
Kiemelkedő, mintegy 63 milliárd forint értékű fejlesztés zajlik a környezet- és természetvédelemben Magyarországon a 2014-2020 közötti időszakban - mondta a földművelésügyi miniszter szombaton Tiszaderzsen.
Idén szeptemberben is Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap
2017. június 7., 15:16
Nyitókonferenciával kezdődik majd szeptemberben a kontinens legnagyobb környezetvédelmi-közlekedési hete. A programsorozatot a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2017-ben is vissza nem térítendő támogatással segíti.
32 milliárdos forrás nyílhat nyugdíjprémiumra
2017. június 7., 11:58
Több mint 32 milliárd forint juthat nyugdíjprémiumra 2018-ban. Most először szerepel ilyen forrás a büdzsé tervezetében - mondta el Rétvári Bence sajtótájékoztatón.
A XXI. században is érdemes könyvet olvasni!
2017. június 6., 14:54
Amikor lélekben a könyvvel kapcsolatos sorok megírására készültem, még véletlenül sem gondoltam arra, hogy most kapjuk a szomorú hírt, jelen korunk író fejedelemasszonyának, Jókai Annának az elhunytáról.
A magyarság nem előidézője, hanem áldozata Trianonnak
2017. június 6., 14:19
Itt az ideje, hogy a szomszédjaink, Európa vezetői kimondják, elismerjék és politikájuk igazodási pontjává tegyék, hogy a magyarság, a magyar nemzet Trianonnak áldozata, nem pedig előidézője, és nem az elkövetője - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter szombaton Szarvason, a nemzeti összetartozás napja alkalmából tartott megemlékezésen.
A kistermelőkre vonatkozó szabályokról bővebben
2017. június 6., 14:11
A hazai kistermelők színesítik és megtartják a helyi piacokat, ahol az áru minőségét a vevő és az eladó kölcsönös ismeretsége garantálja. (kpe.hu)
A londoni támadások különös megrázkódtatást jelentenek minden magyar számára
2017. június 6., 14:06
Orbán Viktor táviratban fejezte ki megdöbbenését és együttérzését Theresa May brit miniszterelnöknek a szombat esti londoni terrortámadás miatt - közölte a kormany.hu-val Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. (kormany.hu)
Pályázati 1x1 gazdáknak: a kérelemtől a beruházáson át az elszámolásig
2017. június 2., 12:51
Hogyan lehet az európai uniós támogatások igénybe vételével tető alá hozni egy beruházást? - ezt tekintettük át Hives Zsolttal, az Erste Bank EU Iroda ügyfélmenedzserével.
Pünkösd ünnepére
2017. június 2., 12:47
Pünkösd ünnepét a keresztény egyház annak emlékére tartja, hogy Jézus mennybemenetele után a Szentlélek leszállt az apostolokra. Megújul a természet, reméljük az új és jó termést, testben és lélekben erősödhetünk. (kpe.hu)
A Miniszterelnök Trump döntéséről, családtámogatásról
2017. június 2., 12:43
Sokkhatás alatt állok Donald Trump döntése miatt - mondta Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádiónak adott interjújában péntek reggel.
A gondolat szabad.......
2017. június 2., 12:35
A Zalakomári Általános Iskola pedagógus küldöttsége 2017. május 12-14 között látogatást tett a kárpátaljai Tiszabökény község iskolájában. A két intézmény között 2014 óta létezik testvér iskolai együttműködés.
Sok múlik azon, mit lépnek az állattenyésztők
2017. június 1., 13:59
A mezőgazdasági termelők jelentős része még nem érzi, hogy az összefogásban milyen erő van. A történelmi múltban gyökerezik, hogy nagyon sokan félnek a szövetkezésektől, pedig hosszú távon csak ezáltal tudunk eredményesek lenni.
Nagyobb erdőterületet, egyszerűbb szabályozás
2017. június 1., 13:45
Dr Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter: a megújult erdőtörvény célkitűzése az erdőterület növelése, az erdők megóvása, szakszerű kezelése és a bürokrácia-csökkentés.
A kormány kiemelt figyelmet fordít a társadalmi vállalkozásokra
2017. június 1., 13:43
A kormány kiemelt figyelmet fordít a társadalmi vállalkozási szektorra, lépéseket tesz a leghátrányosabb szereplők felkarolására, a hátrányos helyzetű régiók támogatására - mondta Cseresnyés Péter, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkára.
1 2 3 4 5 6  Következő