Nagy István: sorsfordító időket élünk, így sorsfordító döntés előtt állunk

Nagy István agrárminiszter Dr. Hegedűs Barbara európai parlamenti képviselőjelölttel tartott lakossági és agrárfórumot Medgyesegyházán. Kraller József polgármester úrral fontosnak tartottuk, hogy a helyi gazdák, de mellettük a mezőgazdaságon kívül dolgozók is első kézből kapjanak válaszokat az agrárium kérdései, ill. az előttünk álló európai parlamenti és helyhatósági választások kapcsán.

Miniszter úr kiemelte: sorsfordító időket élünk, így sorsfordító döntés előtt állunk, hiszen olyan vezetőket kell választanunk június 9-én, akik egyértelműen a béke mellett állnak, nem sodorják háborúba hazánkat és nem engednek be illegális migránsokat az országba. Hozzátette, Brüsszel a gazdákat is cserben hagyta többek között azzal, hogy mennyiségi korlátozás nélkül enged be kétes körülmények közül származó ukrán árut az európai piacra. Ez ellen eddig is élesen felléptünk, de a fő cél az, hogy teljes mértékben meg tudjuk védeni az európai, köztük a magyar gazdák, és nem utolsó sorban a fogyasztók érdekeit.

Hegedűs Barbara hangsúlyozta, csak a 𝗙𝗶𝗱𝗲𝘀𝘇-𝗞𝗗𝗡𝗣 jelöltjei állnak a béke mellett. A választás tétje ennek nyomán, hogy továbbra is képesek legyünk megvédeni az ország szuverenitását, valamint a kormány illegális migráció és gyermekvédelem területén hozott intézkedéseit.

Örülök, hogy miniszter úr elfogadta meghívásunkat, hiszen – ahogyan azt Kraller József polgármester úr is elmondta – Medgyesegyházán és környékén főként mezőgazdaságból élnek, így a jelenlévők számára nagyon fontos, hogy személyesen, fórum keretében is tájékozódni tudjanak.

Forrás: Erdős Norbert Facebook oldala